Testul de anvelopele de iarnă 2015

Actualizat 9. 10. 2015, Jiri Chomat

Introducere

Test de anvelope 2015 Aici veţi găsi teste anvelope pentru sezonul 2015. De asemenea, merita vazut noastre Rezumat de cele mai bune anvelope de iarna peste dimensiunile pe pagina Anvelope de iarna, ai actualizat periodic cu fiecare nou test.

Anvelope teste disponibile pentru iarna 2015:

Vă recomandăm pentru sezonul 2015/2016

Ce ne recomanda pentru sezonul din acest an pentru a afla pe noastre lista mare de anvelopele de iarnă.

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi care iarna aceasta cu siguranta va cant merge prost. Prima dintre ele este cu cauciucuri de iarna premium la producătorul German Continental, şi -l ContiWinterContact TS850. Acest lucru este anvelopa, care predomină în Marea majoritate a testelor de mai mulţi ani la rând şi nu este diferit în acest an--a câştigat testul ADAC, Autobild, Autozeitung i GTÜ. Acesta este disponibil în dimensiuni de R14 până la R17, pentru autoturisme mici si mijlocii. Avantajele sale sunt foarte echilibrat proprietăţi universale, care sunt utile pentru variabila-iarna ceh. De asemenea, un peste medie de viaţă a bateriei în comparaţie cu concurenţa. Evaluare a driver-ele sunt, de asemenea, face foarte bine – 92% din drivere este mulţumit cu anvelopa. Din aceeasi categorie de pneuri, de asemenea, nu poate merge prost cu GoodYear UltraGrip 9 nebo Dunlop Winter Sport 5. Ambele sunt, de asemenea, a evaluat în testele noastre şi au o combinaţie echilibrată de vorbire, similar doar menţionat Continentaly.

Al doilea sfat este să economia noastră de cauciucuri Michelin Alpin A4. Aceasta este prima iarna anvelope economii, a cărei economie, cu toate acestea, nu afectează manevrabilitate. Ea are un kilometraj mare RAID, conform măsurării dura aproximativ 35% mai mult decât medie iarna cauciucuri si anvelope testele confirma aceasta. Din perspectiva economiei are în testele noastre. A fost recomandat in testele ADAC, Autobild, clubul Auto din Republica Cehă şi altele. Acesta este mare în zăpadă, are o rezistenţă redusă de rulare şi confirmă calitatea chiar si pe drumuri umede şi uscate. Este produs și succesoarea sa, Alpin 5Cu toate acestea, SUA a fost încă să convingă în testele prea.

Treia recomandare este noutatea acestui an Nokian WR D4, succesorul foarte popular Nokian WR D3. Este popular cu drivere, în special datorită sale raport preţ/performanţă, care este tipic pentru Nokian. Nou recomandat deja în mai multe dintre testele de anul acesta, la organizaţii cum ar fi GTÜ, Autozeitung a Automotorsport. Aceasta este o exceptie noi, de asemenea, în evaluarea de marca UE – în multe dimensiuni este în strânsoarea umedă şi iarna anvelope, care nu se obişnuieşte. De asemenea, o gama larga de dimensiuni, de la R14 la R20. Este potrivit pentru cei care sunt în căutarea pentru o anvelopă cu mare features la un affordable preţ.

Dacă aveţi o 4WD sau SUV,aţi fi interesat în următoarele anvelopă. Este un model Nokian WR SUV 3Cine a castigat la teste anvelope Offroad şi revista Autobild 2014. Pentru autoturisme, 4 x 4, se poate presupune că zăpada se vor întâlni mai des decât autoturismelor normale şi producătorul finlandez echipat de gheare în benzii de rulare, care are o tracţiune mare anvelopă pe zăpadă şi gheaţă. În Nokianu, cu toate acestea, ştiu că cu cauciucuri de iarna perfecta pentru iarna Europene, cu toate acestea, face în principal versatilitate – prin urmare WR SUV 3 pierdute, chiar şi în lunile de primăvară datorită jízdně convingătoare şi previzibile în condiţii umede, chiar şi în sale uscat. Acesta este fabricat în mărimi pentru SUV-uri din R14 la R22.

Nu toate driverele sunt exigente unei proprietăţi top de anvelopele de iarnă, dar doresc o anvelopă în condiţii de siguranţă pentru un preţ rezonabil. Aceasta este, de exemplu, Sava Eskimo S3+, care a fost recomandat ca ADACem şi Accr. Avantajul este o plimbare în zăpadă, deoarece acesta este, de asemenea, o alegere frecventă pentru şoferi în zonele muntoase.Ea are, de asemenea, un impact redus consumul de carburant. Mai degrabă, acesta este disponibil în dimensiuni mai mici R13 până la R15. Alternativa cu proprietăţi similare este German Fulda Kristall Montero 3. Accesibile este apoi driverul ceh de populare Barum Polaris 3, cu o gamă foarte largă de dimensiunile Savě a R18. Vteste este de a face bine, chiar şi în acest an, a avut loc al treilea într-un test de Autobild si recomandat în mod regulat toate organizațiile care testujícími. În comparaţie cu Savě Ea are o caracteristicile de conducere mai degraba echilibrat, din toate categoriile, seif de valori.

În concluzie, ne-am pentru tine câteva recomandări cu privire la modul de a proceda în selecţia de anvelopele de iarnă, şi pentru a preveni probleme. Întotdeauna asiguraţi-vă că dimensiunea corectă de anvelope, inclusiv de viteză şi greutate de index. Dimensiunea corectă veţi găsi în TP mare pentru vehiculul dumneavoastră. Pentru pneurile de iarna este posibil să utilizaţi un indice de viteză Inferioară – o necesitate, cu toate acestea, fie înregistrate în nava pe calculator, sau altfel vizibil afişat. Alege întotdeauna anvelope de iarnă în funcţie de cum şi unde masina care sunt utilizaţi. Pentru traficul urban pun accent pe comportamentul regiunilor umedă şi uscată, în munte, în contrast, porniţi proprietăţile pe zăpadă şi gheaţă. Problema de la testele de selecţie poate fi că nu este în dimensiunea, nici un test disponibile.Şi puteţi alege în funcţie de dimensiunea similare, proprietatea cea mai importantă este latimea anvelopei. Anumit reper EU etichetele pot fi, de asemenea,-deşi nu iarna proprietăţi, dar este întotdeauna sub rezerva o dimensiune specifică.Clienţi pentru conducătorii auto zohledňujte mai degrabă în subsidiar, conducătorul auto poate compara mereu numai cu cauciucuri vechi drogat cu o nouă probă completă, unde va noi întotdeauna neapărat mai bine. De asemenea, poate fi proprietăţile greşită a făcut mai degrabă decât săraci starea pneurilor autovehiculului.

Dacă în alegerea de anvelope de iarna pentru a salva munca, încercaţi noastre Configurator testanvelope.euevalua anvelope în dimensiune dumneavoastră şi sugerează teste, recenzii şi UE etichete cel mai adecvat. Mult noroc in alegerea pneurilor şi mulţi kilometri de dorinţe de iarnă la server testanvelope.eu.

Anvelopa vara cele mai recente teste


-->
TOPlist