Anvelope pentru Opel MOVANO Van


Cele mai frecvente dimensiuni de anvelope pentruOpel MOVANO Van

195/65 R16 27% Masini Opel MOVANO Van folosind această dimensiune anvelopa Iarna » vara »
215/65 R16 27% Masini Opel MOVANO Van folosind această dimensiune anvelopa Iarna » vara »
225/65 R16 27% Masini Opel MOVANO Van folosind această dimensiune anvelopa Iarna » vara »
205/75 R16 18% Masini Opel MOVANO Van folosind această dimensiune anvelopa Iarna » vara »

Cum se determină dimensiunile pneurilor?

Dimensiunea pneurilor poate fi detectată foarte uşor. Cea mai uşoară cale este să se uite la anvelope existente pe vehiculul dumneavoastră. Măsură anvelopele dumneavoastră se va acorda din partea laterală a pneurilor în formatul 215/60 R16. Cel mai frecvent vă veţi găsi-l în aceleaşi locuri ca acestea sunt evidenţiate pe imagine.


Anvelope de iarna pentru Opel MOVANO Van

Pentru masina ta am selectat dimensiune 195/65 R16, deoarece aceasta este dimensiunea anvelopei cele mai comune pentru Opel MOVANO Van . Se poate întâmpla, că nu este dimensiunea - în acest caz, va rugam sa folositi formularul de mai jos.
Introduceţi dimensiunea: /R

Modelulnumărul de testarecea mai bună locaţielocul cel mai răuLocatia mediepreţul de
Dunlop SP Winter Sport 4D Vă recomandăm să!151 93.53 2383 Cumpar
Bridgestone Blizzak LM-32 54117.402699 Cumpar
Falken Eurowinter HS449 761710.291859 Cumpar

Toate accesibile iarna anvelope teste pentru Opel MOVANO Van

Anvelope de iarna sunt proiectate pentru utilizarea în condiţii de iarnă, cel mai frecvent pe zăpadă, gheaţă, dar chiar si la temperaturi foarte scazute. Diferenta dintre pneurile de vara si de iarna, care sunt special adaptate pentru a proba de iarnă, astfel încât ea este liniştitoare în zăpadă şi gheaţă. De asemenea, sunt fabricate din cauciuc moale care rămâne flexibil chiar la temperaturi mai mici, care ajută la anvelope pentru a apuca drumul mai bine. Anvelope de iarna de calitate sunt adesea mai importante decât unitatea la toate roţile patru (AWD, 4 x 4), ABS, ESP, etc. -fără ele, aceste sisteme nu poate lucra în mod credibil. Prin urmare, merită să plătească o selecţie de anvelope de iarna pentru model de masina - Opel MOVANO Van O atenţie deosebită.


Anvelope de vara pentru Opel MOVANO Van

Pentru masina ta am selectat dimensiune 195/65 R16, deoarece aceasta este dimensiunea anvelopei cele mai comune pentru Opel MOVANO Van . Se poate întâmpla, că nu este dimensiunea - în acest caz, va rugam sa folositi formularul de mai jos.
Introduceţi dimensiunea: /R

Pentru dimensiunea de dvs nu avem suficiente date, vom arăta anvelope, care au fost testate o dată şi de mai multe ori.

Toate accesibil vara anvelope teste pentru Opel MOVANO Van


Anvelope toate anotimpurile Opel MOVANO Van

Anvelope toate anotimpurile sunt proiectate pentru operarea pe tot parcursul anului, inclusiv drumuri uscate si ploaie, dar o perioada nu sunt vizate. Ei sunt în general fabricate din materiale mai greu, ceea ce este rău, mai ales la temperaturi mai mici. Anvelope toate anotimpurile ar putea fi asemănat cu cauciucuri teniskám si iarna la pohorkám. Puteţi merge, de asemenea, în adidaşi în timpul iernii, dar este cu siguranta nu atât de plăcută nici în condiţii de siguranţă. De asemenea, nu este oportună pune anvelope de iarnă pe axa singur din masina. În cazul în care ai pus cauciucuri de iarna doar pe puntea de conducere pe masina cu tractiune fata, roţile din faţă va fi mult mai mare aderenta decat din spate, care va duce la instabilitate mare a axei spate-masina de multe ori merge "lateral". O situaţie similară este dacă ai pus anvelope de iarnă pe roţile din spate doar pe vehicule cu un spate bazate pe osie, roţile din spate în timp ce ei au aderenta, dar masina nu va fi operabil pe zăpadă. De asemenea nu o idee bună să aibă anvelope de iarnă pe masina pe tot parcursul anului-tind să fie mai zgomotoase şi atrage mult mai mult în vreme caldă-este pentru că acestea sunt din materiale mai moale. După cum ştim, nu este foarte frumos de a schimba pneurile în pneuservisu 2xročně, dar acest lucru poate fi rezolvată prin cumpararea un set suplimentar de roţi pentru anvelope de iarnă. Prin urmare, dacă cineva va spun că anvelopele de iarnă sunt inutile, nu cred că-l-această investiţie poate salva la costuri mult mai mari decât cei cu anvelope de iarna.
Testa toate anvelopele »
-->
TOPlist