• 2 magazine, 0 produse
#3
Anvelope de vară
2024

Continental PremiumContact 7

Continental a făcut-o din nou cu PremiumContact 7. Este o anvelopă incredibil de bine echilibrată, cu aderența potrivită pe carosabil umed și uscat și un kilometraj peste medie. De la lansarea sa în 2023, a obținut doar cele mai bune rezultate în teste, singurul dezavantaj fiind prețul său premium.
Jiri Chomat, Testanvelope.eu
verificați disponibilitatea Continental PremiumContact 7
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Comparație

Mărimi

Continental PremiumContact 7 este fabricat în 59 mărimi, începând de la 205/55 R16 până la 315/35 R21.
Filtrează:
arată prețurile

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Continental PremiumContact 7

Cronologie

2022

Continental PremiumContact 7 a fost lansat și l-a înlocuit pe Continental PremiumContact 6.

2023

Continental PremiumContact 7 a fost testat 6x (Autoklub ČR,...) și a câștigat testul Autoklub ČR 205/55 R16.

2024

Continental PremiumContact 7 a fost testat 9x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 205/55 R16.

Realizări

12/13
Cele mai bune
wet-braking
Frânare pe drum umed
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Autobild 2024
+8
10/12
Cele mai bune
dry-braking
Frânare pe drum uscat
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Automotorsport 2024
+6
9/13
Cele mai bune
wet-handling
Manevrabilitate pe drum umed
Adac 2024
Autozeitung 2024
Automotorsport 2024
Sportauto 2024
+5
8/13
Cele mai bune
dry-handling
Manevrabilitate pe drum uscat
Adac 2024
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Automotorsport 2024
+4
6/9
Cele mai bune
wet-circle-cornering
Viraj circular pe drum umed
Autozeitung 2024
Autobild 2024
Autobild 2024
Sportauto 2024
+2
2/12
Cele mai bune
aquaplaning-cross
Acvaplanare - transversal
Sportauto 2024
TyreReviews.com 2023
2/13
Cele mai bune
aquaplaning-longitudinal
Acvaplanare - longitudinal
Autobild 2024
TyreReviews.com 2023
1/11
Cele mai bune
noise-exterior
Zgomot exterior
TyreReviews.com 2023

Continental PremiumContact 7 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Continental PremiumContact 7 a fost prezentat:
ADAC
ADAC Testare anvelope de vară 2024 215/55 R17
Bun
Clasat #1 din 16
Continental PremiumContact 7 s-a impus ca un performer de top, ocupând prima poziție din 16 concurenți, o realizare impresionantă care subliniază excelența sa. Anvelopa s-a remarcat printr-un echilibru excepțional, demonstrând capacități de top atât pe suprafețe uscate, cât și umede, așa cum a fost recunoscut de evaluarea finală de 'Bun'. În mod deosebit, a excelat în confortul la volan, frânare pe suprafață uscată, manevrabilitate pe suprafață uscată, frânare pe suprafață umedă și manevrabilitate pe suprafață umedă, depășind toți ceilalți concurenți în aceste discipline cruciale. Pe suprafețele uscate, a stabilit un standard prin oferirea unui feedback superioar la volan, siguranță la limită și cea mai scurtă distanță de frânare de la 100 km/h. Similar, pe drumuri umede, a obținut cele mai scurte distanțe de frânare, asigurând un nivel ridicat de siguranță și ușurință de control pe cursul de manevrabilitate umedă. Cu toate acestea, anvelopa a arătat unele slăbiciuni în performanța aquaplaning-ului, în special aquaplaning-ul longitudinal, unde nu s-a descurcat atât de bine. În plus, a primit laude pentru kilometrajul foarte ridicat prognozat și consumul redus de combustibil, în ciuda unei greutăți puțin mai mari care ar putea afecta evaluarea sa ecologică. În general, Continental PremiumContact 7 a redefinit standardele în materie de siguranță, echilibrând performanța sa excepțională cu atribute durabile.
Nume Impact mediuSiguranța la volan
Cele mai bune valori în test1,61,7
Continental PremiumContact 72,61,7
Arată detaliile testului
Automotorsport
Automotorsport Testare anvelope de vară 2024 235/55 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 8
Asigurându-și poziția de top printre cei opt competitori, Continental PremiumContact 7 s-a dovedit a fi câștigătorul incontestabil al testului, o dovadă a performanței sale remarcabile. Testerii au lăudat cu prisosință anvelopa pentru aderența sa excepțională pe suprafețele umede și pentru capacitatea sa de a preveni eficient acvaplanarea. Aderența sa puternică și precizia sa pe curbele uscate au consolidat și mai mult reputația sa, alături de confortul notabil la condus. Cu toate acestea, nu a fost lipsită de dezavantaje; s-a remarcat un zgomot de rotație ușor mai puternic și o rezistență la rulare sporită, care ar putea afecta eficiența consumului de carburant. Ceea ce a diferențiat această anvelopă în competiție au fost realizările sale de neegalat în diverse discipline. S-a evidențiat în Comfort, Frânare pe uscat, Conducere pe uscat (atât evaluări subiective, cât și obiective), Schimbare de bandă pe uscat, Răspuns la direcția pe uscat, Frânare pe umed, Conducere pe umed (din nou, atât evaluări subiective, cât și obiective), și Ghid lateral pe umed, demonstrând o competență diversificată care nu lasă niciun aspect al performanței de dorit.
Nume
Continental PremiumContact 7
Arată detaliile testului
Vibilagare
Nume Total puncte
Cele mai bune valori în test87
Continental PremiumContact 787
Arată detaliile testului
Autobild
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test35,425,8
Continental PremiumContact 735,4 25,8
Arată detaliile testului
ACE
ACE Testare anvelope de vară 2024 225/45 R17
Foarte recomandat
Clasat #1 din 10
Nume Total puncteUmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test2144792135
Continental PremiumContact 7214 71123155
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 205/55 R16
Exemplar
Clasat #2 din 20
Asigurându-și un loc lăudabil al doilea printre cei 20 de concurenți, Continental PremiumContact 7 a demonstrat o pricepere remarcabilă în diverse discipline, câștigând un rating final 'Exemplar'. Acest cauciuc a impresionat în mod impresionant cu profilul său de top, excelând cu performanțe de conducere excepționale atât pe suprafete umede, cât și uscate. În mod remarcabil, a obținut cele mai scurte distanțe de frânare în condiții uscate și umede, marcându-se drept lider în aceste aspecte critice privind siguranța. Mai mult, performanța sa superioară s-a extins și la virajele pe cerc umed, unde a depășit competiția. Pe lângă aceste realizări remarcabile, cauciucul s-a mândrit și cu o durată de viață bună, consolidându-și valoarea și durabilitatea. Acest amestec de siguranță, performanță și longevitate evidențiază Continental PremiumContact 7 ca o alegere superioară pentru șoferii exigenți.
Nume
Continental PremiumContact 7
Arată detaliile testului
Autozeitung
Autozeitung Testare anvelope de vară 2024 225/45 R17
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 9
Obținând poziția de top din nouă concurenți, Continental PremiumContact 7 s-a dovedit a fi câștigătorul neînvins al testului. Demonstrând o performanță supremă în toate condițiile, acest pneu a fost lăudat pentru abilitatea sa de a gestiona atât suprafețele umede, cât și cele uscate, cu o pricepere remarcabilă. Pe suprafețele umede, a demonstrat o priză excepțională, rezistență superioară la acvaplanare și performanțe superioare în diverse măsurători, stabilindu-se ca alegerea de top pentru condițiile umede. În ciuda faptului că mărcile concurente se concentrează pe eficiența energetică, Continental PremiumContact 7 a priorizat performanța generală. Se laudă cu cea mai scurtă distanță de frânare, cele mai rapide timpi pe tur, și cea mai stabilă experiență de condus pe suprafețele uscate, marcându-se ca învingătorul testului. Cu toate acestea, merită menționat că pentru cei care priorizează economia de energie, acesta nu ar putea fi alegerea optimă. Pneul a excelat în discipline precum Frânare pe uscat, Conducere pe uscat, Siguranță, Frânare pe umed, Conducere în cerc pe umed, Conducere pe umezeală și Siguranță pe umezeală, neindicând puncte slabe în performanța sa.
Nume
Continental PremiumContact 7
Arată detaliile testului
Sport Auto
Sport Auto Testare anvelope de vară 2024 215/40 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 5
Asigurându-și poziția de top printre cei cinci concurenți, Continental PremiumContact 7 a demonstrat o performanță exemplară, câștigând astfel titlul de "Câștigător al Testului". Conform evaluatorilor, acest anvelopă a oferit aderență excepțională atât pe suprafețe umede, cât și pe cele uscate, asigurând o experiență de condus echilibrată și sigură. A fost lăudată pentru controlul remarcabil în condiții umede, precizia impresionantă a direcției și nivelul ridicat de protecție împotriva acvaplanării. Pe drumuri uscate, agilitatea sa, stabilitatea direcțională și siguranța au fost avantaje remarcabile. Deși a existat un compromis ușor în ceea ce privește confortul pe axa posterioară, performanța generală a anvelopelor Continental PremiumContact 7 a fost inegalabilă. Aceasta s-a evidențiat în mai multe discipline cheie, inclusiv Acvaplanare - transversală, Frânare pe uscat, Conducere pe uscat, Conducere pe uscat - obiectiv, Răspuns la direcție pe uscat, Frânare pe umed, Viraj pe cerc umed, Conducere pe umed și Conducere pe umed - obiectiv, demonstrând superioritatea sa într-o gamă largă de condiții fără puncte slabe.
Nume
Continental PremiumContact 7
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 225/55 R17
Exemplar
Clasat #2 din 10
Asigurându-și poziția a doua din zece concurenți, Continental PremiumContact 7 a făcut o impresie remarcabilă cu o evaluare finală care o denotă ca fiind 'exemplară'. Acest anvelopă s-a distins ca un performant de top cu un potențial de performanță ridicat bine echilibrat, evidențiindu-se prin manevrabilitate dinamică și sportivă pe suprafețele uscate, cuplată cu o direcție precisă și un feedback excelent. De asemenea, a demonstrat margini foarte bune de siguranță împotriva acvaplanării, laudându-se cu distanțe scurte de frânare atât pe drumuri umede, cât și uscate, și beneficiază de rezistență la rulare pentru economisirea de combustibil. Un dezavantaj remarcabil, totuși, este nivelul său ridicat de preț. Supremația sa a fost mai ales evidentă în mai multe domenii-cheie, inclusiv performanța sa de neegalat în ceea ce privește acvaplanarea - manevrabilitatea longitudinală, manevrabilitatea uscată, rezistența la rulare, frânarea pe umed și cotirea pe umed, subliniind capacitățile sale excepționale într-o gamă largă de metrici de performanță critică.
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test1-2+2+2+
Continental PremiumContact 72+2+ 2+ 2-
Arată detaliile testului
Autoklub ČR
Nume Total puncteUmedUscat
Cele mai bune valori în test104,7106103,4
Continental PremiumContact 7104,7 106 103,3
Arată detaliile testului
Sursă: www.autoklub.cz
Autobild
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test58.124.8
Continental PremiumContact 75925.3
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Tyre Reviews
Tyre Reviews Testare anvelope de vară 2023 205/55 R16
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 13
Nume
Continental PremiumContact 7
Arată detaliile testului
Tyre Reviews
Tyre Reviews Testare anvelope de vară 2023 225/40 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 6
Nume
Continental PremiumContact 7
Arată detaliile testului
ACE
ACE Testare anvelope de vară 2023 225/45 R18
Foarte recomandat
Clasat #2 din 10
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test7154197
Continental PremiumContact 771 5219 4
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2023 225/45 R18
Excepțional
Clasat #3 din 20
Continental PremiumContact 7 a obținut un impresionant loc al treilea din 20 de competitori, câștigând apelativul de 'Remarcabil'. Acest anvelopă a ieșit în evidență pentru modelul său nou de profil de vară, care a fost lăudat pentru capacitatea sa sportivă și dinamică de manevrare, receptivitatea precisă a direcției, kilometrajul bun și eficiența sa din punct de vedere al costurilor. Cu toate că performanța sa remarcabilă a fost menționată, prețul mai ridicat a fost considerat un dezavantaj. Cu toate acestea, acest lucru nu a diminuat din evaluarea sa generală excelentă. Cu o combinație echilibrată de caracteristici, PremiumContact 7 s-a prezentat ca o alegere de top pentru șoferii care caută fiabilitate și performanță în selecția lor de anvelope de vară.
Nume UmedUscatCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+1-1
Continental PremiumContact 72+ 2+2+
Arată detaliile testului

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (10x)85% (1x)
Câștigătorul testuluiExcepționalFoarte recomandatExemplarBun
5x1x2x2x1x

Clasificări x Mărimea roții

R16R17R18
100% (2x)96.3% (4x)100% (5x)

Clasificări x Lățime

205/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (2x)92.5% (2x)100% (6x)100% (1x)

Faq

  1. Unde este fabricat Continental PremiumContact 7?

    Continental PremiumContact 7 este fabricat în Franța/Slovacia/Germania/Republica Cehă.

  2. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Continental