• 2 magazine, 0 produse
GoodYear UltraGrip Performance 3

GoodYear UltraGrip Performance 3

/99% · iarnă · · : Premium

GoodYear UltraGrip Performance 3
verificați disponibilitatea GoodYear UltraGrip Performance 3
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Anvelopa Goodyear UltraGrip Performance 3 atinge un echilibru remarcabil într-o gamă largă de condiții, evidențiind o versatilitate care este foarte apreciată în numeroase recenzii din partea unor organizații de frunte din industrie. Atributele sale pozitive se extind pe toate condițiile meteo, oferind caracteristici de condus convingătoare indiferent de vreme, împreună cu rezerve foarte bune de siguranță împotriva acvaplanării și o manevrabilitate dinamică în condiții umede. Capacitățile robuste de iarnă ale anvelopei sunt menționate în mod constant, împreună cu distanțe scurte de frânare și durabilitate mare, cimentându-și statutul ca o anvelopă premium cu performanțe de iarnă lăudabile.


Confortul este un alt marcaj al UltraGrip Performance 3, primind laude pentru plăcerea sa la condus. În domeniul siguranței și fiabilității, strălucește cu un comportament foarte sigur la condus pe zăpadă, aderență impresionantă în viraje cu rezerve ample și stabilitate și fiabilitate fermă la condus pe suprafețe umede. Performanța sa pe drumurile uscate merită și ea menționată, caracterizată prin manevrabilitate precisă și sigură, subliniind și mai mult competența sa generală.


Cu toate acestea, anvelopa nu este lipsită de critici. O rezistență crescută la rulare este un punct recurent de critică în diferite dimensiuni de testare, sugerând un compromis potențial în eficiența combustibilului. În plus, deși performanța sa în scenariile de acvaplanare este în general puternică, unele teste au indicat deficite ușoare în acvaplanarea în viraje și precizie la virare, împreună cu o susceptibilitate ușoară la schimbări bruste de direcție în timpul virajelor rapide și uscate.


De remarcat este și capacitatea sa excepțională în zăpadă, așa cum este evidențiat într-o recenzie, care subliniază excelentele sale calități de manevrare în zăpadă, contrazicând poziția sa puțin mai scăzută într-un alt test concentrat pe performanța pe zăpadă. Cu toate acestea, rămâne competitivă, chiar și în condiții mai puțin favorabile.


În concluzie, anvelopa Goodyear UltraGrip Performance 3 se impune ca o alegere foarte competentă și fiabilă pentru o gamă largă de condiții de condus. Punctele sale forte în siguranță, confort și performanțe generale pe diferite terenuri o fac o opțiune lăudabilă pentru șoferii care caută o anvelopă care excel în versatilitate. Dezavantajele menționate, cum ar fi rezistența la rulare și mici trucuri de manevrare în anumite scenarii, fac puțin pentru a umbri meritele substanțiale ale anvelopei, prezentând-o ca un concurent bine rotunjit în segmentul anvelopelor de iarnă.

Mărimi

GoodYear UltraGrip Performance 3 este fabricat în 89 mărimi, începând de la 175/65 R14 până la 265/45 R20.
Filtrează:
arată prețurile

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu GoodYear UltraGrip Performance 3

Cronologie

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 a fost lansat

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 a fost testat 7x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 225/40 R18.

Realizări

Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum umed
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Cele mai bune
Acvaplanare - transversal
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum uscat
Sportauto 2023
Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum uscat
TyreReviews.com 2023
Cele mai bune
Zgomot exterior
Autobild 2023
Cele mai bune
Zgomot interior
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Frânare pe zăpadă
Sportauto 2023
Cele mai bune
Tracțiune pe zăpadă
Sportauto 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum umed
Autobild 2023
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care GoodYear UltraGrip Performance 3 a fost prezentat:
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/40 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 11
Asigurând poziția de top printre cei 11 concurenți, Goodyear UltraGrip Performance 3 a fost distins ca „Câștigătorul testului” pentru performanța sa impecabilă. Acest set de anvelope se evidențiază prin noul său profil de iarnă, demonstrând caracteristici de conducere convingătoare în toate condițiile meteorologice, margini excepționale de siguranță împotriva acvaplanării și manevrabilitate dinamică pe carosabil ud, toate la un preț moderat. Cu toate acestea, se remarcă că are o rezistență la rulare ușor mai mare. Remarcabil, a arătat o putere de neegalat în mai multe discipline, în special Comfort, Zgomot exterior, Frânare pe carosabil umed, Virare pe cerc umed și Conducere pe carosabil umed, evidențiind excelența echilibrată în toate metricile de performanță cruciale.
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Sport Auto Testare anvelope de iarnă 2023 225/40 R18
Foarte bun
Clasat #2 din 9
The GoodYear UltraGrip Performance 3 a obținut locul doi între nouă concurenți. Reflectând performanțele sale de top, a obținut o evaluare finală de 'Foarte bun'. Testerii au lăudat acest anvelopă pentru manevrabilitatea sa precisă, sigură și fiabilă, evidențiind marginile sale largi de siguranță pe toate suprafețele testate. În ciuda acestei performanțe puternice, a existat o critica minoră cu privire la răspunsul său puțin mai puțin rafinat la texturile inegale ale drumului. Anvelopa a demonstrat capacități excepționale, arătând o forță particulară sub toate condițiile, ceea ce îi întărește natura foarte echilibrată. Ceea ce s-a remarcat a fost performanța sa fără precedent în frânarea pe uscat, frânarea pe zăpadă, tracțiunea pe zăpadă și manevrabilitatea pe carosabil umed, marcând-o ca lider în aceste discipline critice. Această evaluare cuprinzătoare atestă versatilitatea și fiabilitatea UltraGrip Performance 3 în îndeplinirea diverselor cerințe de conducere în condiții de iarnă.
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Automotorsport Testare anvelope de iarnă 2023 255/45 R20
Foarte bun
Clasat #2 din 7
Goodyear UltraGrip Performance 3 a obținut un loc impresionant al doilea printre șapte concurenți, obținând un rating final de "Foarte Bun". Acest anvelopă a ieșit în evidență pentru distanțele scurte de frânare și comportamentul foarte sigur la conducere pe zăpadă. De asemenea, a prezentat o aderență bună în viraje, cu rezerve ample și s-a dovedit a fi foarte fiabilă și stabilă pe suprafețe umede. Anvelopa a oferit niveluri ridicate de suport lateral, în special pe drumuri uscate. Cu toate acestea, a prezentat deficiențe minore în ceea ce privește acvaplanarea în viraje și precizia direcției, arătând o anumită sensibilitate la schimbările de încărcătură în viraje rapide și uscate. În plus, s-a observat un zgomot ușor al anvelopei în timpul virajelor. Această anvelopă a fost lăudată pentru spectrul său larg de performanță, comportându-se bine în toate condițiile meteorologice. A demonstrat performanțe excepționale în discipline precum schimbarea benzii pe uscat, răspunsul direcției pe uscat, virajele pe zăpadă și manevrarea pe carosabil ud, marcând-o ca o alegere versatilă pentru diverse condiții de conducere de iarnă.
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Autoexpress Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R17
Recomandat
Clasat #3 din 7
În evaluarea sa între șapte concurenți, Goodyear UltraGrip Performance 3 s-a clasat impresionant pe locul trei, obținând un rating de "Recomandat". Făcând o lansare remarcabilă după lansarea sa, acest anvelopă s-a remarcat în mod deosebit în condiții umede - un domeniu în care anvelopele Goodyear strălucesc în mod tradițional. A depășit pe toți cei alții în teste pentru aqutaplanare în apă adâncă, menținându-și cu fermitate locul fruntaș. Chiar și în scenarii care implicau apă mai puțin adâncă, performanța sa a fost lăudabilă, clasându-se pe locul patru la egalitate în teste de frânare. Pe circuitul de manevrabilitate, a încurajat încrederea, permițând controlul ușor până la limită fără riscul alunecării bruște la spate. Cu toate că necesită puțin mai mult efort la volan în comparație cu unii competitori, s-a remarcat pentru reactivitatea și eficacitatea sa în condiții umede, urmărind aproape Hankook în performanță. În condiții uscate, Goodyear a demonstrat de asemenea capacități puternice, ocupând locul doi, urmând doar WinterContact. Deși a alunecat pe locul patru în teste pentru zăpadă, a rămas competitiv aproape de lideri. În plus, această anvelopă nu avea concurență în câteva domenii cheie, conducând în aqutaplanare atât în teste transversale cât și longitudinale, și s-a remarcat și prin înregistrarea zgomotului interior cel mai scăzut, rotunjindu-și caracteristicile superioare și confirmând versatilitatea sa într-o gamă de condiții de conducere de iarnă solicitante.
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Exemplar
Clasat #2 din 20
Securizând un loc impresionant al doilea din 20 de concurenți, Goodyear UltraGrip Performance 3 s-a evidențiat cu o evaluare finală de 'Exemplar'. Acest anvelopă s-a distins printr-un profil premium echilibrat care a oferit caracteristici de performanță de iarnă convingătoare. A fost lăudat pentru kilometrajul său remarcabil de ridicat, distanțele scurte de frânare și confortul bun. Cu toate punctele sale forte, a fost remarcat pentru rezistența sa mai mare la rulare. Printre diversele discipline evaluate, anvelopa a demonstrat o excelență deosebită în special în ceea ce privește kilometrajul, consolidându-și reputația pentru durabilitate și valoare pe termen lung.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
Arată detaliile testului

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (5x)85% (1x)
Câștigătorul testuluiFoarte recomandatFoarte bunExemplarRecomandat
1x1x2x1x1x

Clasificări x Mărimea roții

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

Alte modele GoodYear