• 2 magazine, 0 produse
Michelin PILOT ALPIN 5

Michelin PILOT ALPIN 5

/100% · iarnă · · : Premium

B
C
A
Michelin PILOT ALPIN 5
verificați disponibilitatea Michelin PILOT ALPIN 5
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Michelin PILOT ALPIN 5 demonstrează în mod consecvent o performanță remarcabilă în diverse condiții de conducere pe timp de iarnă, cu multiple surse autorizate recunoscând calitățile sale superioare. Excelența sa pe zăpadă pare să fie un punct de atracție universal, unde este adesea lăudat pentru aderența și capacitățile sale remarcabile de manevrare. Rezultatele testelor subliniază nu doar priceperea sa pe suprafețele acoperite de zăpadă, ci și performanțe puternice pe gheață, lăsând puțină îndoială cu privire la calitățile sale de iarnă. Anvelopa oferă o experiență dinamică, precisă și echilibrată de condus atât pe carosabil uscat, cât și umed, caracterizată de niveluri ridicate de aderență, răspuns direct al direcției și capacități robuste de manevrare. Distanțele de frânare la sol uscat sunt remarcabile și contribuie la caracterul său de încredere în diverse condiții.


În timp ce performanța sa în zăpadă și condiții uscate strânge laude, comportamentul său în condiții umede și slăbiciunile specifice, cum ar fi rezistența la acvaplanare, în special în curbe, cer o considerație atentă. În ciuda calităților remarcabile, cum ar fi zgomotul redus de rulare pe drumuri drepte, nivelul de zgomot în timpul virajelor, împreună cu performanța sa de frânare pe suprafețe umede, sugerează zone în care anvelopa nu excel atât de mult comparativ cu capacitățile sale pe uscat și în zăpadă.


Confortul este o altă calitate remarcabilă, cu numeroase teste evidențiind capacitatea anvelopei de a oferi o călătorie lină și confortabilă, îmbunătățind experiența generală de conducere. Cu toate acestea, anvelopa nu se comportă la fel de bine în ceea ce privește rezistența la rulare și ar putea prezenta o tendință spre subvirare în condiții uscate, aspecte care, deși nu detractează semnificativ de la atractivitatea sa generală, merită menționate pentru consumatorii care prioritizează eficiența în consumul de carburant sau caracteristicile specifice de manevrare.


O dezavantaj unanimă în toate testele este prețul ridicat al Michelin PILOT ALPIN 5, menționat în repetate rânduri ca un factor care ar putea descura potențialii cumpărători. Cu toate acestea, meritele sale de performanță și calitățile premium pe care le aduce în experiența de conducere pe timp de iarnă îl fac o opțiune atractivă pentru cei dispuși să investească în siguranță și performanță de top în lunile mai reci. Astfel, Michelin PILOT ALPIN 5 se evidențiază ca o alegere principală pentru șoferii care caută o anvelopă de iarnă fiabilă și performantă, cu condiția să fie dispuși să navigheze printre puținele sale slăbiciuni și să accepte prețul premium.

Mărimi

Michelin PILOT ALPIN 5 este fabricat în 102 mărimi, începând de la 205/60 R16 până la 285/30 R22.
arată prețurile

Runflat


Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Michelin PILOT ALPIN 5

Cronologie

2020

Michelin PILOT ALPIN 5 a fost testat 4x (Autobild,...) și a câștigat testul ADAC 235/55 R17.

2021

Michelin PILOT ALPIN 5 a fost testat 2x (Tyre Reviews,...)

2022

Michelin PILOT ALPIN 5 a fost testat 2x (Autobild,...) și a câștigat testul AutoMotorSport 245/45 R19.

2023

Michelin PILOT ALPIN 5 a fost testat 5x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 225/40 R18.

Realizări

Cele mai bune
Frânare pe drum uscat
TyreReviews.com 2023
Autobild 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Cele mai bune
Tracțiune pe zăpadă
TyreReviews.com 2023
Autobild 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum uscat
Autobild 2023
Autobild 2023
Automotorsport 2022
Autobild 2022
Cele mai bune
Zgomot exterior
Autobild 2023
Autobild 2023
Autobild 2022
Autobild 2022
Cele mai bune
Manevrabilitate pe zăpadă
TyreReviews.com 2023
Automotorsport 2022
Autobild 2022
Autobild 2022
Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum umed
Autobild 2023
Sportauto 2021
Autobild 2020
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
TyreReviews.com 2021
Autobild 2021
Cele mai bune
Confort
Autobild 2022
Cele mai bune
Frânare pe zăpadă
Sportauto 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum umed
Autobild 2021
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2023

Michelin PILOT ALPIN 5 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Michelin PILOT ALPIN 5 a fost prezentat:
Sport Auto Testare anvelope de iarnă 2023 225/40 R18
Foarte bun
Clasat #3 din 9
Securizând cea de-a treia poziție printre cei 9 concurenți, Michelin PILOT ALPIN 5 s-a impus ca o opțiune formidabilă în categoria sa, obținând o calificare finală de 'Foarte bun'. Anvelopa s-a distins în special în anumite discipline, demonstrând performanțe superioare în frânarea pe teren uscat, schimbarea de direcție pe teren uscat, precum și în frânarea pe zăpadă, manevrabilitatea pe zăpadă - obiectiv, și tracțiunea pe zăpadă. Acest talent evidențiază capacitatea sa de a oferi tracțiune și control fiabile atât în condiții uscate, cât și înzăpezite. Testerii au apreciat manevrabilitatea sa precisă și echilibrată pe suprafețe umede, precum și feedback-ul clar prin direcție în condiții de zăpadă. Cu toate acestea, s-a observat că oferă o protecție mai mică împotriva acvaplanării în curbe și o reacție destul de plictisitoare la margini. În ciuda acestor mici inconveniente, anvelopa a fost lăudată ca un specialist în zăpadă cu o aderență mare pe teren uscat, cu toate că cu unele deficite de acvaplanare.
Nume
Michelin PILOT ALPIN 5
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 20
Asigurând poziția de top printre cei 20 de concurenți, Michelin Pilot Alpin 5 a ieșit câștigător în test cu performanțe de neegalat. Apreciat pentru abilitățile sale superioare pe gheață și zăpadă, anvelopa a demonstrat, de asemenea, manevrabilitate precisă atât pe drumuri umede, cât și pe cele uscate, alături de o capacitate de kilometraj lăudabilă. În ciuda punctului său de preț mai ridicat, excelența furnizată de Michelin Pilot Alpin 5 în diverse discipline subliniază valoarea sa. A excelat în mod remarcabil în frânare pe uscat, manevrare pe uscat, reducerea zgomotului exterior, frânare pe zăpadă, tracțiune pe zăpadă, viraje cerc umed și manevrabilitate pe umed, confirmându-și statutul ca alegere completă pentru condițiile de iarnă.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
Michelin PILOT ALPIN 52+ 2+ 1 2+
Arată detaliile testului
Tyre Reviews Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 11
Nume
Michelin PILOT ALPIN 5
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test31,429,2
Michelin PILOT ALPIN 534,329,2
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/40 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 11
Asigurându-și poziția de top printre cei 11 concurenți, Michelin Pilot Alpin 5 a ieșit câștigătorul testului, demonstrând o performanță superioară într-o evaluare cuprinzătoare. Acest anvelop de iarnă a arătat capacități excepționale pe gheață și zăpadă, împreună cu o manevrabilitate dinamică în condiții umede și uscate. Cu răspunsul său direct la volan și distanțe notabil scurte de frânare pe suprafețele uscate, a stabilit un standard înalt pentru competiție. În plus, Michelin Pilot Alpin 5 s-a remarcat prin nivelul său redus de zgomot, îmbunătățind experiența de condus. Printre realizările sale remarcabile, a fost clasat cel mai bun în discipline specifice, inclusiv frânare pe uscat, manevrabilitate pe uscat, zgomot exterior, frânare pe zăpadă și tracțiune pe zăpadă, confirmând excelența sa pe toate planurile. În ciuda prețului său ridicat, performanța remarcabilă a anvelopelor într-o gamă largă de criterii își consolidează statutul ca opțiunea principală pentru condusul în sezonul de iarnă.
Nume
Michelin PILOT ALPIN 5
Arată detaliile testului
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test2+2+2+
Michelin PILOT ALPIN 52-21-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
AutoMotorSport Testare anvelope de iarnă 2022 245/45 R19
Foarte bun
Clasat #1 din 8
Asigurându-și poziția de top printre cei opt concurenți, Michelin Pilot Alpin 5 a stabilit un benchmark impresionant în sportul auto de iarnă, obținând o evaluare finală de 'Foarte bun'. Acest anvelopă a fost celebrată pentru dinamica sa de conducere remarcabilă, care includea răspunsuri directe la direcție, niveluri ridicate de aderență, margini de siguranță ample și echilibru suprem pe zăpadă. În mod remarcabil, a prezentat cele mai scurte distanțe de oprire, stabilitate ridicată în viraje și precizie excelentă la direcție pe suprafețe uscate. Cu toate performanțele sale superioare, anvelopa a prezentat și unele slăbiciuni. Avea deficiențe la frânare pe drumuri umede și era predispusă la acvaplanare precoce, în special în viraje, însoțită de un zgomot vizibil în timpul virajelor. Cu toate acestea, a excelat în numeroase discipline, fiind de neegalat la frânarea pe uscat, manevrabilitatea pe uscat, schimbarea benzii de rulare pe uscat, răspunsul la direcție pe uscat, frânarea pe zăpadă, manevrabilitatea pe zăpadă, manevrarea obiectivă pe zăpadă, ghidajul lateral pe zăpadă și aderența pe zăpadă. Această performanță generală i-a consolidat poziția ca un concurent de top în sportul auto de iarnă, în ciuda unor concesii minore necesare pe suprafețele umede.
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test9,39,4101010
Michelin PILOT ALPIN 579,110 89
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Autobild Testare anvelope de iarnă 2021 225/45 R18
Câștigătorul testului
Clasat #2 din 12
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test2+2+1
Michelin PILOT ALPIN 52+ 2+ 1-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Tyre Reviews Testare anvelope de iarnă 2021 225/40 R18
Câștigătorul testului
Clasat #2 din 9
Nume
Michelin PILOT ALPIN 5
Arată detaliile testului
Sursă: www.tyrereviews.com
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test1-21-
Michelin PILOT ALPIN 51- 2 2+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadăGheațăZgomotPoartăConsum de combustibil
Cele mai bune valori în test1,51,91,82,32,60,81,8
Michelin PILOT ALPIN 52,31,9 1,8 2,43,01,52,1
Arată detaliile testului
Sursă: www.adac.de
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+1-2+1-
Michelin PILOT ALPIN 52+ 1- 2+ 1-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test30,324,3
Michelin PILOT ALPIN 531,924,3
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (9x)85% (2x)
ExemplarCâștigătorul testuluiFoarte bunBun
2x5x2x2x

Clasificări x Mărimea roții

R17R18R19
85% (1x)100% (8x)92.5% (2x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx235/xx Rxx245/xx Rxx
100% (7x)85% (1x)95% (3x)

Faq

  1. Unde este fabricat Michelin PILOT ALPIN 5?

    Michelin PILOT ALPIN 5 este fabricat în Franța.

  2. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Michelin