• 2 magazine, 0 produse
Vredestein ULTRAC

Vredestein ULTRAC

/42% · vară · · : Premium

Vredestein ULTRAC
verificați disponibilitatea Vredestein ULTRAC
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Mărimi

Vredestein ULTRAC este fabricat în 49 mărimi, începând de la 175/50 R15 până la 295/40 R21.
arată prețurile

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Vredestein ULTRAC

Cronologie

2021

Vredestein ULTRAC a fost lansat

2024

Vredestein ULTRAC a fost testat 1x (ADAC)

Realizări

Cele mai bune
aquaplaning-cross
Acvaplanare - transversal
Adac 2024
Autobild 2024
Ace 2024
TyreReviews.com 2023
Cele mai bune
aquaplaning-longitudinal
Acvaplanare - longitudinal
Autobild 2024
Automotorsport 2024
Ace 2024
TyreReviews.com 2023
Cele mai bune
dry-handling
Manevrabilitate pe drum uscat
Autobild 2024
Ace 2024
Autozeitung 2022
Cele mai bune
wet-handling
Manevrabilitate pe drum umed
Autobild 2024
TyreReviews.com 2023
Autozeitung 2022
Cele mai bune
dry-braking
Frânare pe drum uscat
Adac 2022
Autozeitung 2022
Cele mai bune
wet-circle-cornering
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2024
Cele mai bune
noise-interior
Zgomot interior
Adac 2022
Cele mai bune
wet-braking
Frânare pe drum umed
Autobild 2022

Vredestein ULTRAC în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Vredestein ULTRAC a fost prezentat:
ACE
ACE Testare anvelope de vară 2024 225/45 R17
Foarte recomandat
Clasat #2 din 10
Nume Total puncteUmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test2144792135
Vredestein ULTRAC 21171120155
Arată detaliile testului
Autozeitung
Autozeitung Testare anvelope de vară 2024 225/45 R17

Clasat #4 din 9
Asigurându-și o poziție lăudabilă pe locul 4 între 9 concurenți, Vredestein Ultrac și-a demonstrat versatilitatea ca un all-rounder capabil. Cu toate că nu a obținut cele mai bune scoruri în fiecare test, a impresionat printr-un nivel solid de aderență, confort lăudabil și eficiență energetică ridicată. Cu toate acestea, distanța de frânare remarcabil de lungă pe suprafețele umede a fost un dezavantaj semnificativ, afectând scorul său global. Pe drumurile uscate, rezistența redusă la rulare a anvelopelor o transformă într-o alegere eficientă din punct de vedere energetic, chiar dacă este cea mai lentă în cursele de slalom. Compensează cu o aderență bună în viraje și dinamica de manevrare clară - împingerea prea tare duce la subvirare ușoară, care este previzibil gestionabilă datorită feedback-ului clar oferit șoferului. În ciuda neajunsurilor sale, performanța anvelopei a fost remarcabilă în special pentru intrarea precisă necesară când se apropie de limita de aderență pe suprafețele umede, recompensând șoferul cu un nivel lăudabil de aderență pentru eforturile lor.
Nume
Vredestein ULTRAC
Arată detaliile testului
Autobild
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test35,425,8
Vredestein ULTRAC 36,126,6
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 225/55 R17
Satisfăcător
Clasat #7 din 10
Finalizând pe locul 7 din 10 concurenți, anvelopa Vredestein ULTRAC a primit o evaluare finală de 'Satisfacător'. A fost lăudată pentru stabilitatea pe flancurile de calitate a mărcii și caracteristicile sigure de condus, alături de rezistența bună la acvaplanare și confortul plăcut de rulare liniștit, toate disponibile la un nivel de preț moderat. Cu toate acestea, performanța sa a fost ușor afectată de o tendință de subvirare pe suprafețe umede și uscate, rezistență crescută la rulare și distanțe de frânare marginal extinse. Nu au fost evidențiate discipline specifice ca punctele sale cele mai puternice sau cele mai slabe, subliniindu-și performanța generală satisfăcătoare, dar mixtă.
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test1-2+2+2+
Vredestein ULTRAC 2-2-2-2
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 205/55 R16
Recomandat condițional
Clasat #20 din 20
Vredestein ULTRAC a terminat competiția pe locul 20 din 20 de participanți, primind o evaluare finală de "Recomandat condiționat". În ciuda poziției sale, anvelopa a fost lăudată pentru dinamica sa de conducere excelentă, distanțe scurte de frânare atât pe suprafețe umede, cât și uscate, și rezistența foarte bună la acvaplanare. Performanța sa superioară a fost remarcată în special în discipline precum acvaplanarea (atât transversală, cât și longitudinală), manipularea pe uscat, virajul în cerc pe umed și manipularea pe umed. Cu toate acestea, anvelopa a fost și criticată pentru kilometrajul său redus și rezistența crescută la rulare, factori care au afectat clasamentul său general.
Nume
Vredestein ULTRAC
Arată detaliile testului
Automotorsport
Automotorsport Testare anvelope de vară 2024 235/55 R18
Foarte bun
Clasat #3 din 8
Asigurând un loc lăudabil al treilea între opt concurenți, anvelopa Vredestein ULTRAC a demonstrat o performanță impresionantă, obținând în final o evaluare "Foarte Bună". Această anvelopă s-a remarcat în special prin aderența sa excepțională și manevrabilitatea ușoară pe suprafețele umede, asigurând fiabilitate în timpul ploilor puternice și prezentând o siguranță superioară împotriva acvaplanării. Pe asfaltul uscat, a oferit caracteristici de manipulare blânde, contribuind la o experiență de condus încrezătoare. Cu toate aceste puncte forte, au fost observate anumite limite, inclusiv sensibilitatea la modificări de încărcare și o tendință pentru o instabilitate ușoară pe spate în timpul schimbărilor rapide de bandă, alături de compromisuri minore în confortul de condus din cauza unor denivelări. Remarcabil, această anvelopă s-a excelat în rezistența la acvaplanare în teste longitudinale, depășindu-și competitorii în această disciplină specifică și consolidându-și statutul ca o alegere de încredere în condiții ploioase.
Nume
Vredestein ULTRAC
Arată detaliile testului
ADAC
ADAC Testare anvelope de vară 2024 215/55 R17
Suficient
Clasat #16 din 16
Într-o evaluare cuprinzătoare printre 16 competitori, Vredestein Ultrac a fost clasat ultimul, dar a primit o notă finală de 'Satisfăcător'. Acest anvelopa a fost recunoscut pentru performanța sa sigură atât pe drumuri uscate, cât și pe cele umede, un aspect remarcabil fiind rezistența excelentă la acvaplanare în direcția transversală, unde s-a comportat cel mai bine. În plus, a fost lăudat pentru greutatea sa redusă și consumul redus de combustibil, evidențiindu-și eficiența. Cu toate acestea, au existat preocupări semnificative privind numărul de kilometri estimat și uzura excesivă, care în cele din urmă a afectat poziția în evaluare. Cu toate aceste dezavantaje, Vredestein Ultrac a fost felicitat pentru caracteristicile sale de conducere sigură, oferind un feedback bun la direcție și o manevrabilitate stabilă pe suprafețele uscate, precum și performanțe solide de frânare alături de capacități de acvaplanare pe drumuri umede. Din nefericire, scăderea în numărul de kilometri și nivelurile mai ridicate de uzură au dus la o notă medie mai mică din punct de vedere al impactului asupra mediului, în ciuda eficienței deosebite la consumul de combustibil.
Nume Impact mediuSiguranța la volan
Cele mai bune valori în test1,61,7
Vredestein ULTRAC 3,832,3
Arată detaliile testului
Autoklub ČR
Nume Total puncteUmedUscat
Cele mai bune valori în test104,7106103,4
Vredestein ULTRAC 101,3103,399,2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autoklub.cz
ADAC
ADAC Testare anvelope de vară 2022 185/65 R15
Satisfăcător
Clasat #13 din 16
Clasându-se pe locul 13 dintr-un total de 16 competitoare, Vredestein Ultrac a obținut o evaluare finală de 'Satisfăcătoare'. Acest anvelopă a demonstrat o performanță solidă în ceea ce privește siguranța, cu evaluări foarte bune în special pe suprafețele uscate și umede. Cu toate acestea, s-a remarcat că are cea mai mare consum de combustibil dintre anvelopele testate, alături de o uzură crescută, ceea ce a compromis poziția sa. Cu toate aceste inconveniente, manevrabilitatea sa apreciabilă pe drumuri uscate și umede a dus la o recomandare cu rezerve. În plus, Vredestein Ultrac s-a evidențiat în anumite discipline, excelnând în frânarea pe suprafețe uscate și zgomotul interior, ceea ce l-a evidențiat drept un lider în acele domenii.
Nume UmedUscatZgomotPoartăConsum de combustibil
Cele mai bune valori în test1,71,62,711,7
Vredestein ULTRAC 2,11,83,03,02,5
Arată detaliile testului
Sursă: www.adac.de
Autozeitung
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test146134
Vredestein ULTRAC 135126
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Autobild
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test35,727,5
Vredestein ULTRAC 36,128,2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2022 215/55 R17
Satisfăcător
Clasat #14 din 21
Securizând o poziție lăudabilă pe locul 4 între 21 de concurenți, Vredestein Ultrac a demonstrat o performanță impresionantă într-o evaluare recentă. A fost remarcat în special pentru marjele sale de siguranță convingătoare în situațiile de acvaplanare, prezentând un comportament de conducere sportiv și dinamic, împreună cu distanțe scurte de frânare atât pe suprafețe umede, cât și uscate. Cu toate acestea, anvelopa a fost marcată pentru durata sa de viață considerabil limitată. Un aspect excepțional al performanței anvelopei a fost capacitatea sa remarcabilă în frânarea pe carosabil umed, unde a excelat cu adevărat în comparație cu concurenții săi. Această echilibrare a manevrabilității eficiente în condiții critice și un dezavantaj notabil în rezistența la uzură creează o vedere mixtă, dar în mare parte favorabilă a capacităților generale ale Vredestein Ultrac.
Nume UmedUscatCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test12+1+
Vredestein ULTRAC 1- 23
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (3x)85% (4x)75% (1x)65% (1x)
Foarte bunFoarte recomandatSatisfăcătorRecomandatRecomandat condiționalSuficient
1x2x3x1x1x1x

Clasificări x Mărimea roții

R15R16R17R18
85% (1x)80% (2x)87% (5x)100% (1x)

Clasificări x Lățime

185/xx Rxx205/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx
85% (1x)80% (2x)83.3% (3x)92.5% (2x)100% (1x)

Faq

  1. Unde este fabricat Vredestein ULTRAC ?

    Vredestein ULTRAC este fabricat în Ungaria.

  2. Ce mașini au Vredestein ULTRAC ca primă echipare?

    Aceste mașini au Vredestein ULTRAC ca prima anvelopă de echipare din fabrică:

Alte modele Vredestein