• 2 magazine, 0 produse

Continental

Continental - vară anvelope 2024 - prezentarea pieței, teste, evaluări

Comparați Continental vară anvelope fabricate în mărimea dumneavoastră:


În selecția noastră atentă de anvelope de vară de la Continental, ne-am concentrat pe câteva modele remarcabile pe baza performanței lor în teste recente. Scopul nostru este de a vă oferi informații despre capacitățile lor, evidențiind nu doar punctele lor forte, ci și atrăgând atenția asupra oricăror limitări, asigurându-vă că faceți o alegere informată pentru nevoile dumneavoastră de conducere.


Continental PremiumContact 7, succesorul apreciatelor PremiumContact 6 și ContiPremiumContact 5, a demonstrat performanțe exemplare în mai multe teste. Într-o evaluare remarcabilă realizată de ADAC în 2024 cu dimensiunea anvelopei de 215/55 R17, a fost lăudată pentru atributele sale echilibrate, arătând cele mai bune proprietăți pe suprafețe uscate și umede printre anvelopele testate, și promițând o durată foarte mare de viață cu un consum redus de combustibil. Cu toate acestea, au fost menționate câteva slăbiciuni minore în comportamentul de acvaplanare și greutatea sa relativă. În 2023, a fost recunoscută ca fiind câștigătoare de test de către Tyre Reviews pentru dimensiunea 225/40 R18, iar în mod similar, a primit recomandări ridicate de la ACE pentru dimensiunea 225/45 R18, și o recenzie remarcabilă de la Autobild pentru calitățile sale de manevrabilitate sportiv-dinamic, precizia în direcționare și un echilibru impresionant între performanță și economie, chiar dacă la un preț mai ridicat.


Pe axa performanței, Continental SportContact 7 și-a continuat moștenirea seriei SportContact, inclusiv SportContact 6, cu realizări impresionante în teste concentrate pe vehicule de înaltă performanță și de ultra-înaltă performanță. A fost evidențiată de SportAuto în 2023 pentru manevrabilitatea bine echilibrată și distanțele scurte de frânare pe suprafețe umede, alături de un nivel ridicat de aderență în timpul frânării și virajelor pe suprafețe uscate, cu toate că existau unele îngrijorări în ceea ce privește aderența în viraje pe suprafețe umede și nivelurile crescute de zgomot. Automotorsport a apreciat siguranța sa în condiții de acvaplanare și distanțele foarte scurte de frânare pe uscat pentru dimensiunea 255/45 R20, remar-când un anumit subviraj în condiții uscate și zgomot crescut la rulare. Autobild l-a lăudat pentru manevrabilitatea dinamică în viraje, suportul lateral stabil, direcționarea precisă cu feedback foarte bun, și performanța convingător de sigură la frânare pe carosabil umed și uscat, cu toate că a indicat margini moderate de siguranță pentru acvaplanare în viraje.


Aceste evaluări detaliate subliniază ingineria avansată a anvelopelor și angajamentul Continental de a oferi atât siguranță, cât și performanță. PremiumContact 7 se dovedește a fi o alegere versatilă pentru cei care apreciază echilibrul și longevitatea, în timp ce SportContact 7 satisface excepțional pasionații de performanță ridicată care caută manevrabilitate și aderență de neînchipuit.


Este clar că Continental continuă să inoveze și să împingă limitele tehnologiei anvelopelor, asigurându-se că șoferii se bucură de siguranță, performanță și confort superioare. Dezvoltarea lor continuă și îmbunătățirea modelelor subliniază poziția lor ca lideri în industria anvelopelor, făcând anvelopele lor de vară o alegere de top pentru o gamă largă de vehicule și preferințe de conducere.

Anvelope noi Continental vară noi


Continental vară anvelope recomandate în teste

Anvelope care au fost evaluate în teste la majoritatea autocluburilor europene
#NumeClasificarea noastrăTest resultsRealizăriDimensiuniPreț de la

Alte anvelope Continental vară

Anvelope care nu au fost prezentate la nici un test - modele noi, modele mai vechi și modele necunoscute
#NumeDimensiuniPreț de la

Mai multe anvelope

… sau selectați vehiculul dvs.

Dimensiuni populare